Petak, 9 prosinca, 2022

Strava u Francuskoj: Otac se vratio s posla i zatekao svoje troje djece prerezanih vratova! Traga se za majkom…

Nemojte propustiti

Mrtva tijela troje djece, prerezanih vratova pronađena su u njihovom domu u gradu Dampmart, 30 kilometara istočno od Pariza. Pronašao ih je njihov otac, a za majkom policija još uvijek traga, prenosi Jutarnji list

FORENZ1_555944S1Dvojica dječaka bila su stara 11 i 17 godina, a njihova sestra imala je 9 godina. Otac, koji je inače liječnik, došao je kući s posla i ugledao zastrašujuć prizor.

Njegova djeca ležala su u lokvi krvi. Kada je shvatio što se dogodilo u šoku je počeo vrištati i moliti za pomoć te je alarmirao susjede koji su pozvali policiju i hitnu pomoć. Kada je stigla hitna pomoć najstariji brat još je bio živ, ali je na putu do bolnice podlegao ozljedama.

– Djeca su imala prerezane vratne žile, ali još čekamo detaljnije forenzičko izvješće, kazali su iz policije. Prema neslužbenim informacijama, djevojčica i njen 11- godišnji brat na tijelu su imali i nekoliko ubodnih rana.

Otac je u potpunom šoku te je prevezen u bolnicu, a za majkom policija intenzivno traga.

Istražitelji su rekli kako je par, prema informacijama kojima zasad raspolažu, imao određenih bračnih problema, prenosi pomenuti list

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta ulazak Hrvatske u Šengen donosi za državljane BiH

Kao najveći izazov ulaskom u šengensku zonu u Zagrebu se ističe borba s ilegalnim migracijama, posebno kada je riječ...

Možda vas zanima i ovo