Srijeda, 22 ožujka, 2023

Užas u Požarevcu: Zapalio ljubavnicu, pa sebe! (Foto)

Nemojte propustiti

Staniša M. (52) polio je ljepkom za parket i zapalio Nadicu M. (50), a potom isto učinio i sebi. Ljekari u Urgentnom centru u Beogradu se bore za njihove živote
Nadica M. (50) iz Požarevca i Staniša M. (52) iz Ravništa kod Kučeva prebačeni su u Urgentni centar u Beogradu, u stanju životne ugroženosti, jer su im tijela zahvaćena opekotinama drugog, trećeg i četvrtog stepena.

Požarevačka policija potvrdila nam je ovaj slučaj, ali bez iznošenja detalja, jer je istraga i dalje u toku. Kako smo nezvanično saznali, do tragedije je došlo uslijed Stanišine ljubomore, jer je sumnjao da ga Nadica vara, pa je riješio da presudi i njoj i sebi. Zbog toga je došao u njenu kuću, u Ulici Branka Ćopića u Požarevcu, kako bi izvršio svoju kobnu nameruu.

Pošto je neopaženo ušao u kuću, Staniša je Nadicu zatekao na spavanju. Tada je dohvatio kantu sa ljepkom za parket, polio ženu i zapalio je upaljačem, a onda isto učinio i sebi. Prema pričama komšija, oni su, kao žive buktinje, istrčali u dvorište vrišteći i počeli da se valjaju po zemlji ne bi li ugasili vatru koja im je zahvatila odjeću i kosu.

– Čim su se začuli vriska i zapomaganje, dotrčalo je nas nekoliko u dvorište. Pokušali smo da ih spasimo tako što smo ih polivali vodom iz crijeva. Prizor je bio jeziv, jer su neki dijelovi njihovih tijela bili potpuno ugljenisani – kažu vidno potresene komšije.

slikaNa lice mjesta ubrzo je pristigla i vatrogasna ekipa, koja je lokalizovala požar u kući, dok je povrijeđeni par vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu.

POZAREVAC-Crevo-za-vodu-i-izgoreli-jastuk-u-dvoristu-kuce-Nadice-M.– Tijela povrijeđenih bila su zahvaćena teškim opekotinama, opasnim po život.

Ženi su opekotine zahvatile 90, a muškarcu 60 odsto tijela, zbog čega su prebačeni u beogradski Urgentni centar, gdje se ljekari bore za njihov život – kaže Milanče Vučković, šef urgentne službe Opšte bolnice.

dafUkoliko oboje prežive, protiv Staniše će biti podnijeta krivična prijava zbog teškog ubistva u pokušaju. Ukoliko on preživi, a Nadica podlegne povredama, biće osumnjičen za krivično djelo svirepo ubistvo.

(Telegraf)

Interesantno za vas

Izdvajamo

U Hrvatskoj optužena dvojica policajaca da su kriminalcima iz BiH, Srbije i Crne Gore za novak dojavljivali ‘potjernice’ i omogućili boravak u EU

Nezakonitosti su se događale od sredine 2019. do juna 2022. Protiv dvojice hrvatskih graničnih policajaca podignuta je optužnica zbog sumnje...

Možda vas zanima i ovo