Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Užas u Sarajevu: Policajac zadobio teške tjelesne povrede

Nemojte propustiti

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uhapšene osobe su predate u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici MUP-a KS uhapsili S.A. (1967) i 16-godišnjaa zbog fizičkog napada na olicijske službenike i oštećivanja službenog vozila.

Kako je saopćeno iz MUP-a KS,tokom intervencije u ulici Reljevska koja je izvršena pola sata iza ponoći, njih dvojica su fizički napali i povrijedili policijskog službenika te oštetili policijsko vozilo.

“Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u UKC-u u Sarajevu, na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju”, navodi se u saopćenju.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo,a uhapšene osobe su predate u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad njima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Veliki broj zaraženih: Zvaničnici u Njemačkoj savjetuju građanima da ne putuju za Božić

Odlazeća kancelarka Angela Merkel uputila je u subotu posljednji apel Nijemcima da se vakcinišu. Novi ministar transporta Njemačke savjetuje ljudima...

Možda vas zanima i ovo