Subota, 23 listopada, 2021

UŽAS! Žena propala kroz rupu u trolejbusu

Nemojte propustiti

582084_trola-foto-citalac-ilija-petrovic-3_f

Vozač je na narednom stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo, vjerovatno tek pošto je primjetio da putnici fotografišu vozilo i rupu u vozilu.

Tek, nakon povika putnika vozilo je zaustavljeno desetak metara nakon stanice, piše “Blic“. Troje sugrađana je izvuklo ženu iz rupe prije nego što je vozač došao da vidi o čemu se radi.

“Žena je prošla sa lakšim tjelesnim povredama u predjelu nogu, nakon što je sjela, vidno uzrujana i u šoku i bolovima, kratko je prokomentarisala da nije vidjela da je poklopac podignut i da svakako nije očekivala da u vozilu postoji rupa koju nije primjetila jer je na stanici nekoliko putnika ušlo prije nje”, rekao je jedan od putnika u trolejbusu.

Nakon što su putnici upitali vozača kako vozi sa rupom u vozilu i da li je svjestan da neko može da se povredi i nastrada, vozač je rekao: “Nisam vidio to, idem u garažu sad”.

582086_trola-foto-citalac-ilija-petrovic-2_ff

– Ušao sam na stanici kod Glavne poste u Takovskoj ulici. Preskočio sam rupu i u neverici, seo i počeo da fotografišem. Vozilo je, siguran sam u takvom stanju i sa rupom krenulo sa početne stanice sa Studentskog trga. Putnici koji su ulazili na dva naredna stajališta su preskakali rupu i izbegavali opasnost sve dok nesretna gospođa nije propala kroz otvor u trenutku kad je vozilo kretalo sa stanice. Vikali smo vozaču da stane dok smo je izvlačili i stavljali da sjedne na najbliže sedište – priča jedan od putnika.

Vozač je na narednom stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo, vjerovatno tek pošto je primjetio da putnici fotografišu vozilo i rupu u vozilu.

Vozač tvrdi da je, kada je izašao iz garaže, prekontrolisao trolejbus i da je sve bilo u redu – kažu u GSP-u.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo