Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

Uzbuna u Dodikovim redovima: “Napad na Republiku Srpsku vodi političko Sarajevo i oni imaju podrški Zapada…”

Nemojte propustiti

Radovan Kovačević tvrdi da jedan dio međunarodne zajednice to podržava samo zato što politika RS-a i Dodika nije poslušnička.

“Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i SNSD vode politiku u interesu RS-a i u interesu srpskog naroda”, rekao je savjetnik za unutrašnju politiku člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda Radovan Kovačević za RTRS.

Kovačević je kazao da Dodik vodi politiku i u interesu BiH.

– Građani bi trebalo da prepoznaju da onog trenutka kada je počeo sukob u Ukrajini, da je krenuo napad na Srpsku i srpski narod u BiH – kazao je Kovačević.

– Taj napad vodi političko Sarajevo i oni imaju podrški Zapada. Danas bošnjački političari krše Ustav i zakone i sve to možemo da vidimo. To čak nailazi na odobravanje od dijela međunarodne zajednice – naveo je Kovačević.

Kovačević tvrdi da jedan dio međunarodne zajednice to podržava samo zato što politika RS-a i Dodika nije poslušnička.

– Srpska sa Dodikom vodim jednu autentičnu politiku – dodao je Kovačević.

Komentirao je i posljednju odluku Ustavog suda BiH koji je osporio pojednine odredbe akata NSRS-a.

– Isti zadatak napada na Srpsku ima i Ustavni sud BiH, koji je opet donio odluke preglasavanjem. Izgleda da Hrvati i Srbi “ne znaju da čitaju sopstveni Ustav” – kazao je Kovačević.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vozač Porschea pijan izazvao nesreću, pa prijetio policajcima

Vozač Porschea je alkotestiran nakon čega je utvrđeno da je imao 1,75 g/kg alkohola u organizmu. Vozač automobila "Porsche" sinoć...

Možda vas zanima i ovo