Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Uzrok neriješeni imovinski problemi? Ubio snahu, bratića i njegovu suprugu, ranio im dijete, pa pokušao ubiti sebe

Nemojte propustiti

Penzionisani policajac Dragan Đokić ubio je sinoć u Loparama troje ljudi, ranio dijete, te pokušao da izvrši samoubistvo

Foto: Arhiv
Foto: Ilustracija

Višegodišnji neriješeni imovinski problemi, navodno, uzrok su teške porodične tragedije koja se večeras dogodila u Loparama, u kojoj je penzionisani policajac Dragan Đokić počinio trostruko ubistvo, ranjavanje dječaka, te pokušao samoubistvo, nezvanično saznaje Fena.

Još uvijek nezvanične informacije govore da je Dragan Đokić (56) krvavi pohod počeo oko 18 sati ubistvom Mare, supruge svog brata Mile Đokića, a zatim ubio njuhovog sina i suprugu, Miru (36) i Dražena (39) Đokića.

Ranio je i njihovog 13.godišnjeg sina, V.Đ., pucajući iz automatske puške u dječakove noge, a zatim je pokušao da izvrši samoubistvo.

Dječak je prebačen u bijeljinsku bolnicu i van je životne opasnosti. Ubijeni Dražen i Mira imali su i kćerku, ali nije poznato gdje je ona bila u momentu ovog trostrukog ubistva.

– Dragan Đokić je suprugu svog brata Mile Đokića ubio u ulici Cara Dušana ispred pošte u Loparama, a zatim u stanu ubio njihovog sina i snahu te ranio njihovog sina, a zatim pokušao sebi da oduzme život pucajući iz automatske puške sebi u glavu, potvrdila je glasnogovornica CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Policija i dežurni tužilac vrše uviđaj, a u toku je i istraga o uzrocima koji su doveli do ove teške porodične tragedije, kazala je Simojlović.

Nakon što je počinio zločin, pa pokušao samoubistvo, Dragan Đokić je, nezvanično, bio živ.

(Fena)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

“Hoće da nas kupi opet”: Šta kažu Banjalučani na to da će od Dodika dobiti po 100 KM

“Hoće da nas kupi opet, ništa drugo. Što ne bih prihvatio te pare, koja budala bi da baci 100...

Možda vas zanima i ovo