Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Vaha se dogovorio sa novim poslodavcima, već se zna koliko će zaraditi novca

Nemojte propustiti

– Čelnici Al-Ahlyja su dogovorili dolazak Vahida Halilhodžića, nekadašnjeg selektora Maroka, koji će sa klubom potpisati dvogodišnji ugovor uz mjesečnu platu od 150.000 dolara.

Najbolji bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić postigao je dogovor sa jednom od najtrofejnijih afričkih ekipa, egipatskim Al-Ahlyjem, javljaju tamošnji mediji.

Halilhodžić će na klupi egipatskog i afričkog velikana zamijeniti Portugalca Ricarda Soaresa, prenosi televizijski voditelj Islam Sadiq.

– Čelnici Al-Ahlyja su dogovorili dolazak Vahida Halilhodžića, nekadašnjeg selektora Maroka, koji će sa klubom potpisati dvogodišnji ugovor uz mjesečnu platu od 150.000 dolara. Imaće Halilhodžić slobodu da dovede tri strana asistenta i tako formira stručni štab, kazao je Sadiq.

Budući da je u selekciji Maroka bio najplaćeniji selektor u Africi sa mjesečnom platom od 78.300 eura, Halilhodžić će na novom poslu biti više nego dobro plaćen za posao koji obavlja.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vašar u Puračiću od 12 do 14. oktobra: Na “bosanskom Oktoberfestu” se očekuje 100.000 posjetilaca

Ovu manifestaciju bi tokom tri dana trebalo posjetiti više od 100.000 ljudi. Druženje, općenarodno veselje uz izvornu i narodnu...

Možda vas zanima i ovo