Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Vakcinisala se Jelena Karleuša: “Ništa nisam osjetila, a plašim se igle”

Nemojte propustiti

Jelena Karleuša kaže da se odlično osjeća nakon vakcine koju je primila u TC Ušće u Beogradu, piše „Telegraf“. Ona je primila Pfizerovu vakcinu.

Nakon što se okupljenim medijima obratio zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji se zahvalio Jeleni na dolasku i apelu na ljude da se vakcinišu, i Jelena je dala svoju izjavu.

– Gospodinu Vesiću hvala i nema na čemu, nema potrebe stvarno da mi se bilo ko zahvaljuje. Ovo je ozbiljna društvena odgovornost svih nas i mene koju kao javnu ličnost prate milioni ljudi. Ovo sam uradila zbog izuzetnog poštovanja prema našim zdravstvenim radnicima, članovi moje porodice su između ostalog zdravstveni radnici, koji se više od godinu dana krvavo bore da spasu živote naših sugrađana; zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koja oboljevaju, zbog godinu dana nenormalnog života, stagnacije čitave planete, ja sam odlučila da iskoristim moju popularnost, smatram, na najbolji mogući način – kazala je Karleuša.

Ona je naglasila da ne želi da je njen postupak politizuje.

– Mi smo jedna planeta, ista strana, a to je strana koja se bori protiv ove strašne pandemije koja je paralizovala čitavu planetu i odnijela milione života. Ništa me nije boljelo, ništa nisam osjetila, nemam nikakve kontraefekte. Ja sam, inače, neko ko nije preležao koronu. Smatram da je ovo društvena odgovornost mene kao javne ličnosti i smatram da treba da pozovem javne ličnosti koje se plaše da iznesu stav na temu vakcinacije. Ja sam neko ko uvek iznosi svoj stav javno, neko ko je u medijima važio kao neko ko je protiv vakcinacije, što je apsolutno pogrešno i to apsolutno nije istina! Ovim primerom sam to pokazala i dokazala – poručila je Karleuša.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo