Petak, 25 lipnja, 2021

Vanbračni sin Šabana Šaulića poručio: “Uzet ću sve što mi pripada od oca”

Nemojte propustiti

Nakon 40-dnevnog pomena, vanbračni sin pjevača Šabana Šaulića oglasio se o nasljedstvu koje mu, prema njegovim riječima, pripada i poručio da će osporiti testament ako ga nema u njemu!

Robert Omaljev jučer nije bio na grobu svog oca, kada se obilježavalo 40 dana od njegove smrti.

Kako je objasnio, na obilježavanju 40 dana nije prisustvovao jer ga niko nije obavijestio o tome.

– Nisam bio juče na očevom grobu jer me niko nije obavijestio da će mu juče davati 40 dana, ali koliko ja znam, po mom proračunu, mom ocu je danas 40 dana – kazao je Omaljev za beogradski Telegraf.

Očekuje poziv

Robert kaže da očekuje poziv kada se bude dijelila Šabanova imovina.

– Dugo sam razmišljao šta treba da radim i zaključio sam da ću ja sve rado prihvatiti i uzeti što mi pripada. Očekujem da ću dobiti poziv za sud kada se bude dijelila imovina – kaže Robert za srpski “Kurir”.

Dodaje da se ne razlikuje od ostale pjevačeve djece – Mihajla, Ilde i Sanele, i da ga sljeduje sve isto kao i njih troje.

– Ja ne znam šta mi je pokojni otac ostavio i da li mi je nešto ostavio. Neki kažu da je sastavio testament prije smrti, dok drugi tvrde da nije. Ja sam se posavjetovao sa mnogima i svi mi kažu da ja imam pravo na imovinu, odnosno da nema razlike između ostale Šabanove djece – Ilde, Mihajla, Sanele i mene. Neću ja mnogo o tome da pričam, nakon ostavinske rasprave sve će se znati. A što ja ne bih uzeo ono što mi pripada – dodao je 47-godišnji Omaljev.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brutalan odgovor iz Crne Gore: “Inteligencija Dodika najveći protivnik srpskog naroda”

Demokratska Crna Gora reagirala je na posljednje izjave Milorada Dodika, koji je bio gost na Televiziji Pink, gdje je...

Možda vas zanima i ovo