Četvrtak, 6 svibnja, 2021

Vapaj Muamera Gadžuna, supruga mlade majke iz Kaknja koja se ubila: Moj stariji sin mi je ispričao da ih je majka izljubila te im kazala da mi prenesu „da voli babu“

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

– Prema riječima sina, stavila je nešto u džep i otišla u toalet. Dakle, nije mogla napisati pismo – tvrdi Muamer Gadžun.

Muamer Gadžun, suprug Nevzete Gadžun majke dva dječaka koja je digla ruku na sebe tako što se objesila u kući, nedavno je pokrenuo na Facebooku stranicu “Pravda za Nevzetu”.

Kako je ranije ispričao za “Avaz”, ona je iza sebe ostavila i oproštajno pismo koje je on predao policiji. U potresnoj ispovijesti za naš portal Gadžun je odmah posumnjao da je pismo napisala njegova supruga.

On se ponovo obratio našoj redakciji te je zamolio policiju da uzme otiske sa pisma, da usporede rukopis i da se pokrene istraga.

– Moj stariji sin mi je ispričao da ih je majka izljubila te im kazala da mi prenesu „da voli babu“. Prema riječima sina, stavila je nešto u džep i otišla u toalet. Dakle, nije mogla napisati pismo – tvrdi Gadžun.

On je ranije za „Avaz“ iznio teške optužbe na račun svastike.

– Policija je ispitala komšije, jer su sumnjali i na mene. Sada kada znaju da je nešto drugo, ja im predam dokaze, ali nikog ne privode. Imam svjedoke za sve što pričam. Samo mi govore da je samoubistvo i da nje nema. Sve što želim je istina – rekao je Gadžun.

Muamer Gadžun sa suprugom u sretnijim danima, Foto: Privatni album

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo