Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Večeras spektakl: Marija Šerifović uživo za čitav region

Nemojte propustiti

– Pevaću kao da je 100 hiljada ljudi, a posebno me raduje što ću u sklopu same improvizovane scene imati i monitor koji će uživo emitovati sve poruke, a i muzičke želje“ – istakla je Marija.

Nakon samo dva dana, prva domaća muzička striming platforma YOUBOX, zauzela je prvo mesto na svim IOS i Android listama muzičkih aplikacija u čitavom regionu, i ušla je u najboljih 150 aplikacija na globalnim listama ovih platformi. Desetine hiljada korisnika spremno je da večeras u 21h isprati do sada neviđen koncert Marije Šerifović uživo sa stadiona Partizana, koja će sa publikom komunicirati isključivo preko poruka u okviru aplikacije.

„Karantin smo iskoristili da temeljno pripremimo sam koncept koncerta, koji će, po svemu sudeći, biti potpuno drugačiji. Pevaću kao da je 100 hiljada ljudi, a posebno me raduje što ću u sklopu same improvizovane scene imati i monitor koji će uživo emitovati sve poruke, a i muzičke želje“ – istakla je Marija.

Baza aplikacije se svakodnevno puni klipovima naših najpoznatijih izvođača, koji več broje na hiljade pregleda, a nakon spektakla koji će večeras prirediti Marija Šerifović, YOUBOX sprema nova iznenađenja do sada neviđena na ovim prostorima.

YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Veliki broj zaraženih: Zvaničnici u Njemačkoj savjetuju građanima da ne putuju za Božić

Odlazeća kancelarka Angela Merkel uputila je u subotu posljednji apel Nijemcima da se vakcinišu. Novi ministar transporta Njemačke savjetuje ljudima...

Možda vas zanima i ovo