Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Vedrana Rudan oplela po voditeljici: ‘Ti imaš 42 godine, što ti trebaju djeca?’

Autor:24sata.hr

Preporučeno

– Ja sam nekako ispunjena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu za trudnoćom – izjavila je voditeljica pa se Rudan počela isčuđavati.

Pa od 25. do danas niste mogli naći pastuha da vas oplodi?, rekla je književnica Vedrana Rudan (72) voditeljici Mariji Kilbardi (41) tijekom gostovanja u emisiji Prva TV.

Gostovala je povodom promocije svoje nove knjige koja se dotiče brojnih tema. Jedna od njih koja se tiče majčinstva posebno je zasmetala voditeljicu.

– Što vas je slomilo? – upitala je Vedrana Mariju.

– Pa na primjer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dijete, a nema ga i onda se cijelo vrijeme u knjizi spominje ‘ma šta će ti djeca’ – rekla je iskreno Kilibarda.

Vedrana je rekla Mariji da ju nakon ove rečenice smatra ‘svjetskom budalom’.

– Ali, ti imaš 42 godine. Što ti trebaju djeca – izjavila je Rudan.

– Ja sam nekako ispunjena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu za trudnoćom – izjavila je voditeljica pa se Rudan počela isčuđavati.

– Imaš sebe, imaš ljubavnika, vjerojatno imaš lošeg šefa ili gazdu, što ti još treba dijete – izjavila je Vedrana te nadodala da bi ju dadilja stajala više od djeteta, a voditeljica je s nelagodom sjela.

– Zato rintamo – pokušavala je iznijeti stav Marija.

Književnica je voditeljicu nekoliko puta nazvala glupom i rekla joj da ne treba svaki dan ići ‘rintati’ kako bi zaradila za dadilju.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

FBI uhapsio pripadnicu jedinice “Zulfikar”, optužena da je tokom rata u BiH mučila zarobljenike

Američka državljanka porijeklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je...

Možda vas zanima i ovo