Nedjelja, 19 rujna, 2021

Velika tragedija porodice Stojković: U razmaku od dvije godine u saobraćajnim nesrećama izgubili dva sina

Autor:ATV

Nemojte propustiti

SRBIJA – Nakon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju tijela nastradalog mladića i zadržavanje do 48 sati za vozača “Mercedesa”.

Velika tragedija u Suvom Dolu. Porodicu Stojković zadesila je smrt najbližeg – drugi put za dvije godine. Jučer im je poginuo stariji sin M. S. (37).

On je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Poginuo je kao pješak u sudaru sa vozilom na regionalnom putu Vranje – Vladičin Han u selu Ranutovac.

M. S. je tada prebačen na PTO Zdravstvenog centra Vranje, gdje je podlegao povredama. Nakon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju tijela nastradalog mladića i zadržavanje do 48 sati za vozača “Mercedesa”.

Nadležni kažu da je prema prvim podacima riječ o krivičnom djelu “teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja”.

Ono što sugrađani znaju jeste da se u istoj kući porodica najprije oprostila od mlađeg sina, te da je i on nastradao u saobraćaju. Naime, prije dvije godine, mlađi sin, A. S. (33) nastradao je nakon što je u njegovom automobilu tokom vožnje eksplodirala plinska boca.

– Ono što mi znamo je da je ta boca eksplodirala, možda se on ugušio i prije paljenja automobila. Moj brat je bio jedan divan, mlad i vrijedan čovjek. Niko za njega nikada nije rekao ružnu riječ, rekao je tada brat M. S. prenosi Alternativna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo