Subota, 22 siječnja, 2022

Veliki broj asova u humanoj akciji “Jedan je život”

Nemojte propustiti

Organizacijske pripreme za humanitarnu akciju “Jedan život više” Nogometnog saveza BiH i “Otvorene mreže”, čiji je cjelokuponi prihod namijenjen teško oboljelim osobama, a koja će biti održana u KSC Skenderija 26. decembra od 18 do 22 sata, pripreme protiču prema planiranoj dinamici.

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Na pres-konferenciji, održanoj tim povodom, istaknuto je da je veliki broj asova i humanih zvijezda potvrdilo dolazak i nastupe na revijalnim utakmicama.

Učešće su zasad potvrdili: Emir Spahić, Elvir Bolić, Muhamed Konjić, Faruk Hadžibegić, Sead Kajtaz, Vlatko Glavaš, Vedin Musić, Mirza Varešanović, Edin Mujčin, Bulent Biščević, Sedin Tanović, Emir Granov, Senad Repuh, Niša Saveljić, Almir Tolja, Mehmed Alispahić, te niz drugih bivših i sadašnjih igrača, kao i veliki broj estradnih umjetnika.

Cijene ulaznica su dvije KM, a svaki učesnik je istovremeno i kupac određenog broja ulaznica, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Gdje ide novac? Zašto građani ne osjete rekordni rast prikupljenih poreza?

Da imamo jasno postavljene ciljeve, onda mi koristili instrument fiskalne politike i politike dohotka da provedemo prijedloge i ideje...

Možda vas zanima i ovo