Petak, 25 lipnja, 2021

Veliki broj jeftinih letova iz BiH, cijene već od 16 KM!

Nemojte propustiti

Na aerodromima diljem Bosne i Hercegovine u posljenje vrijeme sve više viđamo avione niskobudžetnih aviokompanija. Povećan broj avoioprevoznika doveo je do širenja ponude, ali i do konkurencije, pa su cijene letova znatno niže.

Kopmanije poput Wizz Aira, Ryanaira, Laudamotiona, Eurowingsa i Pegasusa samo su neke od niskobudžetnih prevoznika koji se mogu pohvaliti veoma bogatom ponudom kada je riječ o jeftinim letovima.

Iz Sarajeva, Mostara, Tuzle i Banjaluke građani naše države moći će otputovati u čak 29 gradova u Hrvatskoj, Grčkoj, Njemačkoj, Austriji, Holandiji, Belgiji, Turskoj pa čak i Švedskoj i Norveškoj.

Kako piše portal Klix.ba, s Međunarodnog aerodroma Sarajevo avioni navedenih kompanija će letjeti za Atinu, Berlin, Budimpeštu, Istanbul, Keln, Oslo i Štutgart. Kada je riječ o Mostaru, biće uvedene tri linije i to do Zagreba, Štutgarta i Dizeldorfa.

Iz Tuzle će avioni navedenih niskobudžetnih kompanija letjeti za Bazel, Beč, Berlin, Bilund, Dortmund, Ajnthoven, Frankfurt, Geteborg, Karlsruje/Baden-Baden, Keln, Malme, Memingen, Stokholm i Vekše, dok će s Aerodroma Banja Luka avioni saobraćati do Berlina, Brisela, Memingena i Stokholma.

Što se tiče letova u jednom smijeru, najpristupačnija će biti karta od Banjaluke do Berlina i koštaće samo osam eura (oko 16 maraka).

Prvi letovi ove sezone počeli su jučer, 3 aprila, a ove aviokompanije rezervacije primaju sve do kraja godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo