Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Velja Nevolja i saradnici 24 sata kasapili člana bande “Pink panter”: Sjekli mu uši, nos i ruke pa mu izvadili oči

Autor:Kurir.rs

Nemojte propustiti

SRBIJA – Pripadnik bande „Pink panteri“ Milan Ljepoja zvjerski je mučen u kući strave u Ritopeku puna 24 sata, a njegovo raskomadano tijelo je u više navrata iznošeno odatle Opel Astrom.

Kako piše Kurir.rs, najnoviji detalji iz istrage otkrivaju da su dan pred njegov nestanak 9. decembra, oko 19 sati u kuću došli Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i njegova desna ruka, osumnjičeni Marko Miljković Mare.

– Pošto su namamili Ljepoju da dođe iz Niša i na parkingu kod „Laste“ se nađe sa osumnjičenim Dejanom Tešićem, Tešić ga je Passatom koji je nabavio Miljković odvezao do kuće u Ritopeku. Puna 24 sata, kako se sumnja, trajalo je njegovo mučenje. Odsjekli su mu uši i nos, a onda su iživljavanje nastavili odsjecanjem ruku, nogu, vađenjem očiju, da bi mu na kraju odsjekli i glavu – otkriva izvor Kurira.

Sutradan, kad su završili monstruozno mučenje Ljepoje, za kog su navodno sumnjali da je blizak suprotstavljenom „škaljarskom klanu“ i da namjerava da s njima preuzme niško podzemlje, Belivuk i Miljković napustili su vikendicu. Isti izvor kaže da su kamere u blizini kuće strave zabilježile da su se istog dana ponovo vratili na mjesto zločina.

– Kamere su snimile njihove dolaske Opel Astrom. Odlazili su i vraćali se u razmacima od pet do deset minuta, noseći u rukama torbe i kese. To su učinili čak 18 puta! Pretpostavlja se da su dijelove leša pakovali u kese i torbe i stavljali u Astru, koja je poslata na vještačenje – otkriva sagovornik Kurira i dodaje da su Belivuk i Miljković kuću na kraju napustili u BMW 760L.

U dokumentima tužilaštva, otkriveno je i da su u kući u kojoj su ubili „pink pantera“ zapalili njegovu garderobu, kiselinom pokušali da istope dijelove tijela, a različitim hemikalijama čistili kuću od krvi, kako bi uništili tragove. Osim Belivuka i Miljkovića, kako smatra tužilaštvo, u ovom ubistvu učestvovali su i Dejan Tešić, vlasnik vikendice u Ritopeku Vlado Draganić, kao i nekoliko osoba.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo