Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Video poruka mlade Zerine Žužo postala domaći internet hit!

Nemojte propustiti

Kako smo svjedoci svakodnevnog problema na relaciji mladi-droga, tako i ovim putem, podstaknuti radom učenice trećeg razreda Prve gimnazije u Zenici odlučujemo poslati jednu lijepu poruku svim mladim naraštajima.

zerinaNaime, učenici Prve gimnazije u Zenici imaju zadatak iz Psihologije da naprave jednu videoreklamu pod naslovom: “Faktori koji se koriste u reklamama da bi se privukla pažnja”. Istoimeni zadatak na veoma zaminljiv i originalan način uradila je učenica Zerina Žužo koja je sudeći po obajvama na društvenoj mreži Facebook i ostalim portalima u potpunosti uspjela u svom zadatku i privukla pažnju mnogih.
Kao i mnogi koji su ostali zatečeni orginalnoscu i veoma kreativnom načinu ukazivanja na ovaj problem, ni mi nismo mogli ostati ravnodušni i ne podržati ovo djelo mlade gimnazijalke.
Sve pohvale za kreativnost i ideju oslikanu kroz videoklip koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, recimo svi zajedno drogi NE.

(Zenica24sata)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

ŽEPČE - Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Pravi horor zatečen je...

Možda vas zanima i ovo