Petak, 30 srpnja, 2021

Vlada RS o izmjenama Zakona o javno-privatnom partnerstvu

Nemojte propustiti

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da razmatra Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu u RS.

Predviđeno je i da budu razmotreni i nacrti zakona o izmjenama i dopunama Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske i o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Dnevnim redom je planirano i razmatranje informacije o obavezama koje za BiH i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja EU sa pregledom mjera i aktivnosti realizovanih tokom 2019. godine, te o ostvarenim rezultatima u približavanju propisa Republike Srpske propisima EU.

Ministri bi trebalo da razmatraju izvještaje o realizaciji programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za 2019. godinu i za ovu godinu.

Vlada RS trebalo bi da razmatra i prijedlog rješenja o dopuni rješenja o imenovanju Nezavisne međunarodne komisiji za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. godine i rješenja o izmjeni rješenja o imenovanju Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja Srba u Sarajevu u periodu 1991-1995. godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo