Utorak, 11 svibnja, 2021

Vladika Kačavenda tužio sve zbog afere o njegovom životu

Nemojte propustiti

Bivši vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda, čiju ostavku na tu dužnost je u ponedjeljak usvojio Sinod SPC, ni danas nije želio da komentariše medijske napise, kompromitujuće videozapise i fotografije i kaže da je stvar predao sudu.

kacavenda“Predmet koji obuhvata sve kojih se to tiče je formiran i predat građanskom sudu. Imam puno poverenje u naše pravosuđe”, rekao je Kačavenda.

On je kazao i da je za sve informacije u vezi s njim i njegovom ostavkom nadležan portparol SPC vladika Irinej Bulović.
SPC je saopštila ranije da je usvojila ostavku vladike Kačavende koju je on podnio novembra prošle godine iz zdravstvenih razloga.

Mediji proteklih dana objavljuju snimke vladike Kačavende u bliskim situacijama sa muškim osobama, a nakon što je SPC saopštila da je prihvatila njegovu ostavku, i špekulacije o tome čime će se on ubuduće baviti i gdje će živjeti.

(Tanjug)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Skandal u Beogradu užario region: Na svečanosti povodom Dana Evrope u prisustvu državnog vrha izvođene fašističke pjesme!

9. maja, u Beogradu je održana svečana akademija povodom Dana pobjede, kojoj je prisustvovao čitav srbijanski državni vrh. Svečana...

Možda vas zanima i ovo