Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Vlasnica apartmana u Hrvatskoj se požalila na goste jer nisu očistili za sobom: Izazvala raspravu

Preporučeno

O ‘mirisima’ nećemo”, dodala je uz video u kojem se može vidjeti kako je apartman izgledao nakon odlaska gostiju.

Vlasnica jednog apartmana u Hrvatskoj požalila se na Twitteru na goste koji su nakon odlaska ostavili neuredan apartman pun smeća. “Kako u cijenu apartmana (osim dovoljnog broja toaletnih papira) uključiti i bacanje smeća koje proizvede go…

Vlasnica jednog apartmana u Hrvatskoj požalila se na Twitteru na goste koji su nakon odlaska ostavili neuredan apartman pun smeća.

“Kako u cijenu apartmana (osim dovoljnog broja toaletnih papira) uključiti i bacanje smeća koje proizvede gost?” napisala je.

“Ne pitam, samo vam evo pokazujem kako to izgleda. O ‘mirisima’ nećemo”, dodala je uz video u kojem se može vidjeti kako je apartman izgledao nakon odlaska gostiju.

Komentatori su imali podijeljeno mišljenje u vezi ove situacije. Dok su se jedni saglasili s vlasnicom kako je ovakvo ponašanje gostiju nepristojno, drugi su pisali da ne vide problem.

“I? Došli su na odmor. Nisu došli čistiti. Svi bi tili pare bez znoja”, napisao je jedan korisnik, prenosi Index.

“Najbolje još i tražiti da okreče zidove, ha?”, dodao je drugi.

“Razumijem te. Stvarno bude svega. Niko ne očekuje da sve blista kad odu, ali kad ovako zatekneš ne možeš se ne zapitati kakvi su to ljudi”; podržao je vlasnicu komentator.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

FBI uhapsio pripadnicu jedinice “Zulfikar”, optužena da je tokom rata u BiH mučila zarobljenike

Američka državljanka porijeklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je...

Možda vas zanima i ovo