Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Vlasnici ogorčeni: Djeca oštećuju automobile, na djelu ih uhvatile kamere

Nemojte propustiti

U jednom slučaju mladići su snimljeni kako čak skidaju dijelove sa točkova automobila.

Vozači automobila iz nekoliko banjalučkih naselja žale se da posljednjih dana djeca skidaju kapice i čepove sa feluga njihovih automobila, te da grebu vozila.

Oni za Srpskainfo kažu da je najveći problem u naselju Nova Varoš, ali da ovih slučajeva ima i u naseljima Sunce i Paprikovac.

– Sa točkovima su skinuli čepove sa znakom auta, a zatim izvrnuli sve kapice. Ja sam dobro i prošao, jer su kolegi isto skinuli kapice, a zatim izgrebali automobil – kaže naš sagovornik.

Na Fejsbuk grupi „Policija zaustava-Banjaluka“ takođe upozoravaju da su se brojni vozači žalili da imaju isti problem i da im djeca tokom noći grebu auta i skidaju kapice.

– Klinci u Novoj Varoši, skidali kapice sa točkova, i izgrebali auto. Ako ih neko primjeti neka nam javi u inbox – napisano je na Fejsbuk grupi „Policija zaustava-Banjaluka“.

U jednom slučaju mladići su snimljeni kako skidaju dijelove sa točkova automobila. Za sada ni jedan slučaj nije prijavljen banjalučkoj policiji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo