Petak, 18 lipnja, 2021

Vlasnik lanca pekara naljutio Sarajlije svojim stavovima o Karadžiću i Mladiću

Nemojte propustiti

Brojne Sarajlije su ogorčene stavovima vlasnika lanca pekara “Manja”. Na društvenim mrežama su pokrenuli bojkot proizvoda ove pekare.

Razlog za širenje ovog apela su navodni nacionalistički stavovi jednog od ključnih ljudi kompanije “Krajina klas” Saše Trivića.

Inače, lanac pekara “Manja” u Sarajevu ima 5 maloprodajnih objekata, a ovaj banjalučki biznis mogao bi biti ugrožen nakon što se na Facebooku i drugim socijalnim mrežama počeo širiti apel za bojkot, a u prilog kojeg se postavljaju i screenshotovi sa Trivićevih profila na društvenim mrežama.

Foto: Screenhsot

Foto: Screenshot

Iz pekare su na društvenim mrežama poručili da izrečeni stavovi ne predstavljaju stav pekare “Manja”.

“Žao nam zbog neugodnosti koja vam je prouzrokovana izjavom našeg zamjenika direktora. Stav koji je predstavljen u javnosti ne predstavlja stav kompanije niti njenih zaposlenih. Svjesni smo greške i odlučeno je da prema pravilniku o radu i kodeksu ponašanja zamjenik direktora bude sankcionisan”, napisano je na oficijelnoj stranici pekara “Manja”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo