Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Vlasnik pumpe na kojoj je djevojka nasula gorivo i pobjegla: “Za 75 KM kazne dobije 200 KM goriva”

Preporučeno

– Nisam šokiran ovim. Nije ni prvi ni posljednji put da se ovako nešto desi. Dobro pišu u komentarima, jeftinije je sada nasuti 200 KM goriva i kaznu platiti 150 KM – kazao je vlasnik pumpe

Na benzinskoj pumpi Tioil u Han Pločama jučer je došlo do pljačke kada je djevojka nasula goriva za 200 KM i pobjegla.

Upravo se čita:  Kako je samozvani psiholog i teolog rasturio Damiru Muharemovićevu porodicu: Udata Enisa se “šerijatski” udala za Edina Tulu i ostavila petero djece!

Da ovo nije rijedak slučaj, ne samo na ovoj pumpi nego i na ostalim u BiH, rekao je za Dnevni avaz vlasnik Tioil pumpe Tihomir Matošević.

– Nisam šokiran ovim. Nije ni prvi ni posljednji put da se ovako nešto desi. Dobro pišu u komentarima, jeftinije je sada nasuti 200 KM goriva i kaznu platiti 150 KM. Još u prvih sedam dana ima mogućnost platiti 50 posto niže. Za 75 KM kazne dobije 200 KM goriva. Na kraju samo mi ostanemo oštećeni. Mogu samo reći da nije tačno da se taj iznos skida radniku sa plaće. Preduzeće snosi taj trošak – rekao nam je Matošević.

Upravo se čita:  U ovom bh. gradu srednjoškolci će dobiti 500 KM!

Podsjećamo, na benzinskoj pumpi Tioil u Han Pločama jučer je došla djevojka kako bi nasula gorivo.

Nakon što joj je radnik benzinske pumpe nasuo gorivo, djevojka je sjela u auto i udarila po gasu, te pobjegla. Radnik je odmah utrčao u benzinsku ali ona je velikom brzinom napustila benzinsku pumpu.

Slučaj je prijavljen policiji.

Upravo se čita:  Zabranjen uvoz dvije tone mandarina iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu

Preporučeno za vas

Izdvajamo

FBI uhapsio pripadnicu jedinice “Zulfikar”, optužena da je tokom rata u BiH mučila zarobljenike

Američka državljanka porijeklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je...

Možda vas zanima i ovo