Nedjelja, 18 travnja, 2021

Vlasnik “Srebrene maline” Fikret Hodžić nakon jučerašnjeg ročišta u Sudu Bosne i Hercegovine: “Dan bez smijeha je propao dan”

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Fikret Hodžić je očigledno nakon završenog saslušavanja pregledao portale i tražio svoje fotografije na njima.

Jučer je u Sudu Bosne i Hercegovine nastavljen glavni pretres u aferi “Respiratori”.

Prilikom ulaska u Sud BiH, jednom od optuženih Fikretu Hodžiću, vlasnik firme “Srebrena malina”, osmijeh je bio “uha do uha”, kao da nije sudionik jedne od najvećih poslijeratnih afera u našoj državi.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Da stvar bude još gora, Hodžić je očigledno nakon završenog saslušavanja pregledao portale i tražio svoje fotografije na njima.

Jednu od njih je objavio na svom Instagram profilu uz opis:

– Dan bez smijeha je propao dan.

Foto: Screenshot/Twitter

Podsjećamo, za spornu nabavku 100 respiratora vrijednosti ‪10.530.000‬ KM optuženi su, osim Hodžića, premijer Federacije BiH Fadil Novalić, entitetska ministrica finansija Jelka Milićević i suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) Fahrudin Solak.

Novalić, Solak i Hodžić se terete za udruživanje radi činjenja krivičnih djela u vezi s djelima zloupotreba položaja ili ovlaštenja, primanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem, dok je Milićević optužena za nesavjestan rad u službi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Mediji objavili da je bratić kardinala Vinka Puljića prešao na islam: Iz Vrhbosanske nadbiskupije poručili da se radi o lažnoj vijesti!

Danko Puljić, navodno bratić kardinala Vinka Puljića, u subotu je u džamiji na Kalibunaru u Travniku primio islam te...

Možda vas zanima i ovo