Utorak, 6 prosinca, 2022

Vlastita kćerka ga se boji: Cijelo tijelo mu je puno tetovaža i piercinga (Foto)

Nemojte propustiti

Bez osjećaja igle na svom tijelu čini mi se da gubim smisao za život. Moje tijelo nikada neće biti završeno, rekao je Marcus Boykin. Kaže da ga mnogi izbjegavaju

Marcus Boykin (Foto: AMC)
Marcus Boykin (Foto: AMC)

Tattoo umjetnik i majstor piercinga, Marcus Boykin (29), poznat je pod nadimkom “Spodoba”, a istaknuo je kako je svjestan svog bizarnog izgleda jer ga se boji i njegova kćer (5). Muškarac je sam tetovirao gotovo cijelo svoje tijelo, a ima i brojne piercinge, javlja Daily Mail.

Svakog dana nova tetovaža, to mu je ‘poziv’

Objasnio je kako svakoga dana stavi novu tetovažu na tijelo, jer da mu je to “poziv”.

– Bez osjećaja igle na svom tijelu čini mi se da gubim smisao za život. Moje tijelo nikada neće biti završeno, to je moja priča. Još živim te moja priča ne može završiti – rekao je Boykin.

Dodao je kako ga mnogi izbjegavaju čak i na ulici zbog njegova izgleda. Boykin kaže i kako njegova bivša žena nikada zapravo nije podržavala njegovu odluku.

tetovaze2

Za razliku od kćeri, dvogodišnji sin ga obožava

– Ona me poznaje i prije nego što sam se počeo tetovirati i raditi piercinge. Nakon što sam gotovo cijelo tijelo promijenio, bilo joj je teško pomiriti se sa svime – kaže muškarac.

Dodaje kako ga sin (2), kojeg ima s drugom ženom, obožava te ga se ne boji za razliku od kćeri.

(24sata.hr)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo