Utorak, 22 lipnja, 2021

Voditelj BHRT-a nasjeo na prvoaprilsku šalu iz Hrvatske

Nemojte propustiti

Hrvatski portal Index.hr objavio je prvoaprilsku koju je voditelj jutarnjih vijesti na javnom emiteru u BiH shvatio ozbiljno.

Naime, on je kompletnu ‘vijest’ pročitao u jutarnjem programu.

Inexova ‘vijest’ je govorila o tome kako je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović smijenila Zlatka Dalića s pozicije selektora hrvatske nogometne reprezentacije-

– Dalić o smjeni bio obaviješten prije nekoliko dana, ali za informiranje čitave javnosti čekao se prvi april – objavljeno je u proaprilskoj šali koju niko, osim voditelja BHRT, nije shvatio ozbiljno.

Voditelj je pročitao cijelu vijest s Indexa, ozbiljno, obrazlažući je ustavnim ovlaštenjima predsjednice Hrvatske, koju je koristio i prvi predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman.

Nesretni voditelj ide još dalje, obrazlažući smjenu Dalića, Kolindinim neslaganjem taktikom koju je Dalić imao u proteklim utakmicama.

Voditelj je sve preozbiljo shvatio, a kada ga je kolega Danko Delibašić, voditelj jutarnjeg programa, pokušao opravdati, još se više „uvalio“, obrazloživši sve činjenicom kako u tekstu nigdje nije pisalo da se radi o prvoaprilskoj šali.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Konaković o Predsjedništvu BiH: NIP će imati kandidata, očekujem da i SDP BiH predloži svog

Predsjednik NIP-a Elmedin Konaković kazao je danas da će ta stranka sigurno imati kandidata za člana Predsjedništva BiH, ali...

Možda vas zanima i ovo