Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Jovana Jeremić iskreno: “Učit ću kćerku da se bogato uda, ako već plače, neka plače u Mercedesu“

Nemojte propustiti

– Žena prvo uvijek mora da ima sve svoje, pa onda da uzima od muškarca. Učit ću je da se uda za bogatog, a ne siromašnog – kazala je Jeremić

Voditeljica Jovana Jeremić iskreno je govorila o ljubavi, braku i svojoj kćerci.

Nisam raskinula, vrijeme će pokazati da li ćemo Nenad i ja opstati. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja vrlo dobro zna šta hoće. Normalno je da ako dođe do nekih mimoilaženja da se ljudi raziđu. Za sad dobro funkcionišemo. Nemam vremena za gubljenje, ili neko može da me isprati i podrži ovo što radim ili ne može. Mene je jednostavno ispratiti jer nemam neke mega hirove – kazala je Jeremić za Blic.

Rekla je i kako ne voli da je dominantna kada su u pitanju intimni odnosi.

– Volim da sam podređena u intimnim odnosima, volim da sam žensko. Muškarac i treba da je tu dominantniji – istaknula je.

Smatra da muškarci često imaju predrasude o njoj.

– Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan dio. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi poslije shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje osim mojih najbližih prijatelja – rekla je Jeremić.

Objasnila je šta želi da nauči svoju kćerku.

– Neću dozvoliti da pati za muškarcima, prenijet ću joj sve ono što mislim da je važno, a to je da ne vara, da nikome nikada ne bude druga i da ne uzima dečka drugarici jer je meni to ispod svakog morala. Učit ću je da bude svoja, da ne zavisi nikada ni od jednog muškarca. Žena prvo uvijek mora da ima sve svoje, pa onda da uzima od muškarca. Učit ću je da se uda za bogatog, a ne siromašnog. Ima jedna rečenica koju nikada nisam rekla: “Kada žena promaši partnera za brak, umjesto roleksa, stana u centru Beograda i auta, žena dobije rak.” Zapamtite ove riječi Jovane Jeremić jer ako već plačete, plačite u Mercedesu, nemojte da plačete na klupi. Muškarac ako uloži u ženu nikada joj neće učiniti ništa loše. Čak i ako je prevari, to će biti na jedno veče, a to nije prevara. Koliko muškarac uloži u ženu toliko je voli, sve ostalo su laži – iskrena je voditeljica.

Navela je i kako zbog svojih stavova često dobija negativne komentare, ali na njih ima jasan odgovor.

– Ne može sponzoruša da bude djevojka koja ima sve, već ona koja nema ništa i hoće bogato da se uda. Moja kćerka će imati sve, jer potiče iz bogate porodice. Normalno je da hoće da se uda bogato, a ne da ode za nekog sirotana.

Frajera će uvijek biti za Jovanu Jeremić jer je kvalitetna žena. Mene nijedan muškarac nije nikada prevario. Da saznam da me je neko prevario nikada mu se više ne bih javila, neka ode tamo gdje mu je bolje – kazala je Jeremić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bosna i Hercegovina bi do 2026. godine mogla dobiti svoj peti aerodrom

Bosna i Hercegovina trenutno ima četiri međunarodne komercijalne zračne luke – Sarajevo, Tuzla, Banja Luka i Mostar. Razvoj Aerodroma Bihać...

Možda vas zanima i ovo