Srijeda, 21 travnja, 2021

Vojin Mijatović nakon skandaloznih zaključaka Narodne skupštine RS: Dodikove šuplje najave i lažni patriotizam Komšića i drugih

Nemojte propustiti

Nakon skandaloznih zaključaka Narodne skupštine RS- i saopćenja brojnih predstavnika političkih stranaka na ovakve najave, reagirao je i potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH Vojin Mijatović.

“I dok Dodik po ko zna koji put svoj kriminal pokušava pokriti šupljim najavama o otcepljenju RS-a, a sa druge strane Komšić i njemu slični svoj lažni patriotizam pokrivaju pozivajući njega na drugo poluvreme, hiljade Bošnjaka, Srba i Hrvata povrđuje svoju odluku da trajno napusti BiH, a investitori obilaze našu zemlju u širokom ruku”, napisao je Vojin na Twitteru.

On je još poručio:

“Kako znaš da se bliže opšti izbori u BiH? Pa Dodik najavljuje otcepljenje RS-a, a Bakir i Željko ne daju. Prvi kadar, 156. put ista epizoda”, napisao je on.

Podsjećamo, Milorad Dodik je jučer po ko zna koji put, u NSRS-u pozivao na referendum i otcjepljenje entiteta RS-a od Bosne i Hercegovine.

Nakon sjednice NSRS-a i novih najava reagirale su predstavnici brojnih stranaka iz naše zemlje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Inicijativa Denisa Bećirovića: Hoće li općine zabraniti glorificiranje Ante Pavelića i Draže Mihailovića?

Bećirović u inicijativi, piše Klix.ba, poziva da se to uradi u interesu izgradnje mira, tolerancije, povjerenja, međusobnog poštivanja i...

Možda vas zanima i ovo