Srijeda, 6 srpnja, 2022

Vojin Mijatović oštro reagovao: Baš sam se pitao šta nam fali u BiH, a onda se ukaza Haris Silajdžić

Nemojte propustiti

Baš sam se ovih dana pitao šta nam fali još u BiH, a onda se ukaza Haris Silajdžić, sada je brod ludaka kompletan, napisao je svoj komentar Vojin Mijatović, potpredjednik SDP-a na vijest da bi se Haris Silajdžić 2022. mogao kandidovati za člana Predsjedništva BiH.

“Slušam sinoćnje gostovanje i ne mogu doći sebi, pa dragi Harise da ti ne obori Aprilski paket danas bi imali Vladu BiH i jednog predsjednika BiH, danas bi bili iole normalna zemlja, a ne troglavo carstvo, danas ako ništa ne bi postojale politike mržnje, nacionalizma i kriminala koje propagiraju SDA, SNSD i HDZ.

Oni trebaju tebi biti zahvalni dok postoje. I nemoj Harise ti o građanskoj državi, ni ti, ni Bakir, ni Mile ni Dragan, hajte bolan više u penziju svi zajedno, halal vam za sve što uradiste i uzeste! Normalnu, građansku, evropsku Bosnu i Hercegovinu mogu samo izgraditi nove generacije koje nemaju u džepu milione nastale 90-ih, dosta vas je više dosadilo ste i Bogu i narodu, hajte unučad čuvati”, napisao je Mijatović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dok Dodik negoduje, Komšić i Džaferović pozdravili britansku pomoć BiH protiv ruskog uticaja

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, očekivano, različito su reagovali na najavu britanske vlade, i poruke britanskog premijera. Britanski vojni stručnjaci...

Možda vas zanima i ovo