Srijeda, 28 rujna, 2022

Vojin Mijatović oštro reagovao: Sin sam Dobrivoja i Branislave, sin sam svoje domovine Bosne i Hercegovine

Nemojte propustiti

– Dok se vaši bolesni umovi dogovore ko sam i čiji sam: Sin sam Dobrivoja i Branislave, sin sam svoje domovine Bosne i Hercegovine – kazao je Mijatović.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Vojin Mijatović poručio je da su se “digli silni samo zbog činjenice jer im smeta Bosanac i Hercegovac.

– Prvo sam bio statistička greška, sad sam neko ko odlučuje izbore. Po njihovom ponedjeljkom sam Dodikov, utorkom američki, srijedom Bakirov, četvrtkom Komšićev, petkom radim za BIA-u, vikendom sam slobodan. Dok se vaši bolesni umovi dogovore ko sam i čiji sam: Sin sam Dobrivoja i Branislave, sin sam svoje domovine Bosne i Hercegovine – kazao je Mijatović.

Dodao je da 90-ih nije bio blizak saradnik Radovana Karadžića, Milorada Dodika, da nije milioner s vilom u Istri, Poljinama, Dedinju, Palama, Crnoj Gori te da nije niti u jednoj aferi, kao “svi koji laju”.

– Znam da vam svima smeta što sam Bosanac i Hercegovac i što sam kandidat SDP BiH jedine i najveće multietničke i građanske partije, ali sabur hajvani, vaše vrijeme je prošlo, nova generacija dolazi, kojoj je stalo do države, a koja se neće obogatiti na račun države kao vi – poručio je Mijatović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Brajlović poručio Dodiku: Ne znamo baratati sa otrovima koji bi naškodili zdravlju, bujrum dođi da vidiš šta je čudo neviđeno

Dobro došao čovječe, ne brini, ne znamo baratati sa radio-aktivnim elementima poput polonija ili drugim otrovima koji bi naškodili...

Možda vas zanima i ovo