Subota, 28 siječnja, 2023

Vojin Mijatović: “Počinje posljednja ofanziva na građansku BiH!”

Nemojte propustiti

“Dame i gospodo ‘građani’ ukoliko ova ofanziva prođe, nema više vaših mandata, moraćemo trajno zaključati sve građanske stranke i partije ali i javno priznati raspad države…”

Vojin Mijatović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, upozorio je danas kako će se “posljednja ofanziva na građansku BiH u narednim danima desiti u Briselu”.

“Prema svim informacijama, nastavak ataka na Bosnu i Hercegovinu desiće se u narednim danima u Briselu”, poručio je Mijatović pa dodao:

“Da odmah najavim, ukoliko se odluče na ovaj potez upravo ovde na ovom mjestu ću s mnogim našim građanima koji žive u inostranstvu, ali i s mnogim evropskim parlamentarcima stajati i dočekati egzekutore. Kao što vi spremate poslednju ofanzivu na našu državu, znajte uveliko spremamo i mi vama doček. Saša Magazinović i ja vas čekamo s našim ljudima, ali i prijateljima Bosne i Hercegovine to vam garantujem.”

Međutim, naglasio je, “ono što me brine jeste veliki broj ‘funkcionera’ građanskih stranaka u BiH koji uporno ćute mjesecima na sve ovo”.

“Dame i gospodo ‘građani’ ukoliko ova ofanziva prođe, nema više vaših mandata, moraćemo trajno zaključati sve građanske stranke i partije ali i javno priznati raspad države. Eto mi smo spremni i za Brisel, a vi svi ostali ćutite i dalje, samo nek ne puca i nek je mandata”, zaključio je on.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo