Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Vojin Mijatović stigao u Potočare: Šutite makar ova dva dana, pokušat ćemo promijeniti neke stvari do sljedećeg 11. jula

Nemojte propustiti

– Naš prijatelj Ćamil Duraković nam je domaćin. Bit ćemo malo sa ljudima ovdje i sutra odati počast žrtvama genocida u Srebrenici, rekao je Mijatović 

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, stigao je u Potočare gdje će sutra odati počast žrtvama genocida u Srebrenici u sklopu obilježavanja 27. godišnjice srebreničke golgote.

On je u Potočare stigao predvodeći delegaciju SDP-a BiH u kojoj se, pored njega, nalaze Aleksandar Gajić i Aleksandar Luković.

– Došli smo da budemo malo s ljudima. Delegacija SDP-a iz Banje Luke je ovdje sa mnom Aleksandar Gajić i Aleksandar Luković. Naš prijatelj Ćamil Duraković nam je domaćin. Bit ćemo malo sa ljudima ovdje i sutra odati počast žrtvama genocida u Srebrenici, rekao je Mijatović u izjavi za Avaz.

Poručio je pojedincima da šute makar danas i sutra.

– I to je ono što je suštinski bitno, a ovi koji imaju nešto protiv toga neka bar šute ova dva dana i onda ćemo pokušati da mijenjamo tu realnost, da sljedećeg 11. jula stvari budu drugačije u ovoj zemlji, kazao je on.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Joe Biden potpisao važan zakonski paket o klimi i zdravstvu

"Riječ je o budućnosti. Riječ je o tome da se osigura blagostanje i napredak američkih obitelji", rekao je. "Riječ...

Možda vas zanima i ovo