Nedjelja, 21 travnja, 2024

Vozač iz BiH zaustavljen na hrvatskoj granici: U pasošu nije imao mjesta za pečat pa dodao još jedan prazan list?!

Preporučeno

Zbog neposjedovanja valjane isprave za prelazak državne granice vozaču iz BiH je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku sukladno odredbama Zakona o strancima.

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac prije dva dana kontroliran je teretni automobil (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka) i 28-godišnji vozač, koji je policijskim službenicima na uvid dao putnu ispravu za koju su policajci posumnjali u vjerodostojnost.

Upravo se čita:  Najavljene nove padavine: U jednom dijelu BiH mogao bi pasti jedan od najvećih snjegova ove godine

Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja u krivotvorenje, te je utvrđeno da je osumnjičeni u putnu ispravu dodao jednu stranicu za otiskivanje graničnog štambilja/pečata.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnijeli su kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te mu je zbog neposjedovanja valjane isprave za prelazak državne granice, odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku sukladno odredbama Zakona o strancima.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas