Utorak, 11 svibnja, 2021

Vozači, oprez: Evo gdje će “operirati” Dual do kraja oktobra

Nemojte propustiti

MUP Republike Srpske obavještava građane da će se na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina, od 02. do 31. oktobra 2019. godine, vršiti kontrola brzine kretanja vozila sa radarskim sistemom „Redflex traffic systems fty – Dual“.

“Apelujemo na vozače da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.” saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske

Podsjetimo, ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača.

Navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obje saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. Uređaj istovremeno detektuje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila.

Bitno je napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Oglasio se Muharem Bazdulj: Na druženju sa Handkeom i Kusturicom mi zamjeraju oni čije su kafansko društvo pravi kriminalci…

Književnik i kolumnista Muharem Bazdulj, prvi put nakon što je snimljen dok se u Višegradu uz muziku opušta sa...

Možda vas zanima i ovo