Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Vozio pijan, odbio da da dokumente, pa pokušao da podmiti policiju

Nemojte propustiti

Muškarac iz Šipova Z.G. uhapšen je jer je policajcu ponudio 50 KM nakon što ga je policija sustigla na putu pošto je odbio da zaustavi automobil.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da su policijski službenici juče oko 17 časova u mjestu Čifluk, u opštini Šipovo, pokušali da zaustave automobil kojim je upravljalo lice Z.G, koje se oglušilo na zakonito izdato naređenje da zaustavi vozilo, te nastavilo da se ubrzano kreće dalje.

Policajci su vozilo sustigli i zaustavili, a vozač je odbio da im da na uvid vozačku dozvolu i potvrdu o registraciji jer je, kako je naveo, u toku dana konzumirao alkohol, te potom policijskom službeniku ponudio novčanicu od 50 KM s ciljem izbjegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici upoznali lice Z.G. da nuđenje novca predstavlja krivično djelo, te izvršili alko-testiranje, prilikom čega je utvrđeno prisustvo 1,07 promila alkohola u krvi.

Sve vrijeme dok su policijski službenici obavljali policijske poslove, Z.G. ih je verbalno vrijeđao, upućujući im pogrdne riječi navodi se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad navode da je u toku kriminalistička obrada lica Z.G, nakon čega će u redovnoj proceduri nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu davanje mita.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ljubiša Ćosić otvorio dušu: Volim Dodika jer je ljudina, on ne mrzi nikoga, ni naše komšije iz Sarajeva

- Jesam se napio i jesam bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i veselje....

Možda vas zanima i ovo