Subota, 27 studenoga, 2021

Vrijeme je za promjene: Evo zašto XP odlazi u historiju

Nemojte propustiti

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Radi osiguranja veće bezbjednosti i višeg nivoa sigurnosti pri radu korisnici će u narednom periodu morati da penzionišu starog giganta XP i uposle noviji operativni sistem koji će svakako omogućiti lakše i brže obavljanje zadataka

Sve na svijetu je podložno mijenjanju, pa će tako i čuveni operativni sistem Windows XP uskoro završiti svoju višegodišnju uspješnu karijeru. Ono što smo usvojili ili prihvatili u životu isto tako možemo i da promijenimo, a da to bude bez straha i panike. Promjene i inovacije definitivno predstavljaju imperative modernog doba kojima se ne treba suprotstavljati.

Većina ljudi se plaši prelaska sa poznatih stvari na neke nove, pogotovo kada je u pitanju tehnologija.

Radi osiguranja veće bezbjednosti i višeg nivoa sigurnosti pri radu korisnici će u narednom periodu morati da penzionišu starog giganta XP i uposle noviji operativni sistem koji će svakako omogućiti da lakše i brže obavljaju zadatke. Savremena tehnološka rješenja učiniće da je prelaz gotovo neosjetan, a krajnji rezultati ubrzo vidljivi.

Tehnološke inovacije čine život lakšim i boljim, što dokazuju i brojni noviteti kompanije Microsoft koji su promijenili svijet na bolje.

Windows 8 i 8.1, kao prvi operativni sistemi koji su namijenjeni svim platformama – od mobilnog telefona, preko tableta do laptopa i desktop računara, predstavljaju pravi dokaz posvećenosti kompanije Microsoft stvaranju boljeg korisničkog iskustva.

Uz pomoć Windows 8.1 jedinstvenog sistema kompanija Microsoft je uvela značajna poboljšanja u segmentima bezbjednosti, sigurnosti i upravljanja.

Uz zvuk modema parkirajte XP uz stari Komodor, Spektrum, flopi disketu, USB od 64 MB i slobodno i bez straha zakoračite u nove izazove. Krajnje je vrijeme za promjene!

(Agencije)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo