Subota, 2 ožujka, 2024

Vučić: Dojave o bombama u avionima? Smislili smo jedan trik

Preporučeno

“Naše službe se bave time, pa ćemo da vidimo ko su stručnjaci koji se prave pametni.”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u Novom Pazaru i Sjenici, odgovorio je i na novinarsko pitanje ko javlja lažne dojave za bombe u avonima, prije svega onima koji lete iz Beograda za Moskvu i kako se država bori sa tim problemom.

Upravo se čita:  Ona je najmlađi doktor pravnih nauka, Mis turizma Evrope, odbojkaški sudija, poliglota... Upoznajte Saru Mitić, djevojku za primjer!

“Radimo na tome, ali smo juče izveli jedan trik za njih pošto smo namjerno kasnili pola sata. Mi zaustavimo pola sata i oni to jave, dok je avion na zemlji”, kazao je Vučić.

Otkrio je da se ‘dojave’ sad provjeravaju:

“Naše službe se bave time, pa ćemo da vidimo ko su stručnjaci koji se prave pametni. Mnogi ljudi misle da mogu da rade šta hoće suverenim državama. Ti takvi koji misle da mogu da određuju kako će da se ponašaju i šta će da rade i ovaki mali kakvi smo mi. To o svemu govori kolika je nervoza i histerija svuda.”

Upravo se čita:  Nije prijavio gotovinu na granici: Kod vozača u torbici i džepovima trenerke i jakne pronađeno 28.420 eura i 9.800 dolara!

Posljednjih dana svakodnevno stižu prijave o bombama na letu Beograd – Moskva.

Prema pisanju srbijanskih medija, dojave o eksplozivnoj napravi u avionu Air Srbije su do sada stizale uglavnom mailom. Bilo ih je četiri do sada.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas