Petak, 27 siječnja, 2023

Vučić ima poruku i za Ahmetovića: To više ne prolazi

Nemojte propustiti

“Pa mi se ne kopčamo na leđima. S tim je gotovo, takve stvari više ne prolaze”, rekao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se i dalje boriti za srpski narod na Kosovu i biti uz Srbe u Republici Srpskoj jer i njih čekaju teški pritisci.

Vučić je naveo da će “srpski narod u RS biti pod velikim pritiscima”, ali je istakao da su “prošla vremena kada su Srbe svi mogli da gaze”.

“Adis Ahmetović iz Kotor Varoša, koji je u Bundestagu zadužen za cijeli region, priča da će biti incidenata sve dok Srbija ne prizna Kosovo. A kada njemu pomenu da RS nešto traži, on kaže to je rušenje mira i stabilnosti, dok je za njega otimanje Kosova mir i stabilnost. Pa mi se ne kopčamo na leđima. S tim je gotovo, takve stvari više ne prolaze”, rekao je Vučić za Televiziju Prva.

On smatra da je za opstanak srpskog naroda u Srbiji, RS, Crnoj Gori i svuda u regionu ključan napredak ekonomije, uz očuvanje mira i stabilnosti.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo