Subota, 2 ožujka, 2024

Vučić: Kada Turci kažu da će da daju barjaktare Prištini, to za nas nije ni laka ni lijepa vijest

Preporučeno

Srbijanski predsjednik se javio iz Azerbejdžana i za TV Pink govorio o naoružanju Srbije.

– Kada Turci kažu da će da daju barjaktare Prištini, to za nas nije ni laka ni lepa vest i to će uticati na naše odnose – izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Srbijanski predsjednik se javio iz Azerbejdžana i za TV Pink govorio o naoružanju Srbije.

Upravo se čita:  Vozača Volva carinici pitali ima li šta prijaviti, on rekao da 'nema ništa': Nakon što su otvorili gepek imali su šta vidjeti!

– Mi poštujemo predsjednika Erdogana, ali to znači da ćemo morati da imamo pripremljene i vazduhoplovnu odbranu i lovačku eskadrilu. Na stranu to što Turska prema međunarodnom pravu nema pravo da naoružava onog ko nema pravo na vojsku. Ali koga briga za međunarodno pravo – rekao je Vučić.

Dodao je da je Srbiji naoružanje neophodno jer bi ih “bez toga progutali kao mačka miša”.

Upravo se čita:  MUP RH objavio snimke: Vozači iz BiH probijaju rampe na granici, policajka se bacila u stranu da izbjegne udar

Vučić je komentarisao i izjavu njemačkog ambasadora u Prištini Jorne Rodea, koji je rekao da barikade moraju da se uklone do katoličkog Božiča, ali i zahtjev za povratak Vojske Srbije na Kosovo.

– Umesto da dobijemo odgovor iz KFOR-a, počeli smo da dobijamo odgovore od stranih političara. Najviše iz Nemačke, pa se pitam da li su oni u međuvremenu postali komandanti KFOR-a – rekao je Vučić.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas