Nedjelja, 21 travnja, 2024

Vučić: Nema sumnje da će puška da opali

Autor:N1

Preporučeno

“Bez obzira na to koliko mi bili slabi, kada čuvate slobodu, kada čuvate svoja ognjišta onda vam je snaga mnogo veća”, kazao je srbijanski predsjednik.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da će, po pitanju krize na sjeveru Kosova, kao vrhovni komandant Vojske Srbije donositi odluke u skladu sa interesima svog naroda.

Srbi su na barikadama čekali Svetog Nikolu, naveo je Vučić i upita “mislite li da im nije bilo ljepše u svojim domovima i sa svojom djecom”.

Upravo se čita:  Za sobom ostavio suprugu i troje djece, imao je samo 44 godine: Tužan kraj potrage za podoficirom Vojske Srbije

“Što pominjete žrtve? Što pominjete ubijanje? Znate, kao u Čehovljevoj drami u prvom činu kada vidite pušku okačenu na zid, nema sumnje da će puška da opali, tako i ovdje”, rekao je Vučić.

“Sad smo sve vidjeli, shvatili i razumjeli. Mi ćemo biti uz svoj narod. Albanci imaju kompletnu podršku jednog dijela zemalja Kvinte. Bez obzira na to koliko mi bili slabi, kada čuvate slobodu, kada čuvate svoja ognjišta onda vam je snaga mnogo veća”, kazao je srbijanski predsjednik.

Upravo se čita:  Ovo je djevojka koja je luksuznim terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Hvalila se luksuznim životom

Vučić je na kraju poručio kako povjerenje u Zapad više ne postoji i da je to najveći problem, poslije izjave “Angele Merkel o Minsku i izjave stranog zvaničnika koji je njemu u lice rekao da Zapad neće da poštuje nijedan sporazum”.

Kako je ranije najavljeno, predsjednik Srbije će se u srijedu prvo sastati sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana, Madatom Gulijevim, a poslije toga u Predsjedničkoj palati i sa predsjednikom Ilhamom Alijevim.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas