Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Vučić: Poželio sam da me nema, samo da s njim bude sve uredu

Nemojte propustiti

– Hoću da kažem našim starijim sugrađanima da ću sada još više da vodim računa o svim zdravstvenim objektima, da obnovimo sve što možemo i podignemo još više plate zdravstvenim radnicima – poručio je Vučić

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije sinoć je u intervjuu za RTS rekao da je za vrijeme borbe protiv koronavirusa shvatio da nema ničeg važnijeg “nego da vam djeca budu zdrava”.

– One noći kada sam sina vodio u bolnicu, rukavice, maske, a on je imao temperaturu i povišen pritisak, pa sam bio baš uplašen. Poželio sam da mene nema, da ja odem tamo, samo da s njim bude sve uredu. Vjerujte mi nisam znao šta ću sa sobom, da budem iskren. Onda shvatite kolika je vrijednost zdravlja. Ja sam prošao kroz lično iskustvo, izgubio sam mog druga Vladu Bjelogrlića. On je mlađi 5 godina od mene, strašan momak, fizički jak i pametan – rekao je Vučić.

A imao je i poruku.

– Onda shvatite koliko je važno zdravlje i više to ne podcjenjujete. Hoću da kažem našim starijim sugrađanima da ću sada još više da vodim računa o svim zdravstvenim objektima, da obnovimo sve što možemo i podignemo još više plate zdravstvenim radnicima. Eto to je neka pouka iz svega za mene – rekao je Vučić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo