Petak, 27 siječnja, 2023

Vučić uoči 9. januara: Želim dugovječnost Republici Srpskoj, ali u okviru BiH

Nemojte propustiti

Sutra će u Istočom Sarajevu biti održana centralna proslava neustavnog dana Republike Srpske

U Istočnom Sarajevu traju posljednje pripreme uoči sutrašnjeg obilježavanja 9. januara, neustavnog dana entiteta Republika Srpska. Povodom toga se oglasio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

On je čestitao “Dan RS-a” svim građanima ovog bh. entiteta, kao i njegovom rukovodstvu i poručio da “uvijek mogu da računaju na podršku Srbije”.

“Želim da čestitam praznik našem narodu u Republici Srpskoj, rukovodstvu Republike Srpske, da poželim dugovječnost Republici Srpskoj u okviru BiH, poštujući i međunarodno pravo i sve drugo”, rekao je Vučić za TV “Pink”.

Osim toga, narodu u cijeloj Bosni i Hercegovini je poručio da mogu da računaju na svaku vrstu podrške u svakoj sferi društvenog života.

Podsjećamo, sutra će u Istočom Sarajevu biti održana centralna proslava neustavnog dana Republike Srpske, kojeg je Ustani sud BiH proglasio neustavnim.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo