Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Vučio komentirao presudu Đokoviću, pa poručio: Ponizili su sebe, oni lažu, jednostavno

Autor:Kurir

Nemojte propustiti

O samom suđenju je kazao da se radilo o “besmislenom sudskom procesu” i da se vidjelo “koliko tužilac laže”.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom odluke suda u Australiji o deportovanju najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića iz ove države, čime mu je onemogućeno na nastupi na predstojećem Australian Openu.

Vučić je kazao da je razgovarao sa Đokovićem i da mu je rekao da jedva čeka da se vrati u svoju Srbiju, gdje je uvijek dobrodošao, piše kurir.rs.

– Da 11 dana maltretirate najboljeg tenisera, pa da mu 11. dan uručite odluku koji ste donijeli prvog dana… Oni misle da su ovim desetodnovenim maltretiranjem ponizili Đokovića, a oni su zapravo ponizili sebe – rekao je Vučić i dodao:

– Da ste rekli onaj koji nije vakcinisan nema pravo da uđe, Novak ne bi došao ili bi se vakcinisao.

O samom suđenju je kazao da se radilo o “besmislenom sudskom procesu” i da se vidjelo “koliko tužilac laže”.

– Oni lažu jednostavno. Rekli su da je ispod 50 odsto vakcinisano u Srbiji. Nemojte da lažete! Taj broj je 58 odsto, to je mnogo više nego u brojnim zemljama EU.

Poručio je da Srbija neće na isti način uzvratiti sportistima iz Australije:

– Oni dolaze na atletsko prvenstvo, i pokazaćemo da smo bolji od australijske vlade. Hvala australijskom narodu za koji sam siguran da vole Srbe – zaključio je Vučić.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Policija prekinula “žurku” maturanata u Banjaluci, ima povrijeđenih

Zadnji dan škole banjalučki maturanti proslavaljali su mini-koncertom, na kojem je nastupalo nekoliko DJ-eva, a na igralištu se okupilo...

Možda vas zanima i ovo