Ponedjeljak, 29 studenoga, 2021

Vukanović se testirao na narkotike pa pozvao Dodika i druge da učine isto

Nemojte propustiti

Kako Vukanović navodi, očekuje da svi ministri, pomoćnici, savjetnici u Vladi, poslanici, načelnici opština i direktori javnih preduzeća, kao i članovi u Kabinetu predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, počevši od njih dvoje, izvrše testiranje na narkotike i javno objave rezultate.

Poslanik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović objavio je da se testirao na narkotike te pozvao člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da učini isto.

– Stigla je analiza i nalaz koji sam radio u Laboratoriji „Akvalab“ u Trebinju na prisustvo narkotika u organizmu, a koji je pokazao da sam negativan na sve narkotike, od marihuane, amfetamina, kokaina, heroina, spida, ekstazija.. – kazao je Vukanović.

Ističe da je prvo testirao sebe jer je najavio ranije da bi to mogao tražiti i od drugih.

Kaže kako je uzorak ostavio u Laboratoriji te da, ako neko sumnja u rezultate, spreman je analizu raditi bilo gdje u svijetu jer, kako je kazao, nikada, ni kao tinejdžer i student, nije smotao niti probao niti jedan džoint trave-marihuane, a pogotovo ne ostale droge.

– Nakon što je bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović zbog devijantnog ponašanja i gubitka razuma podnio ostavku, jer se drogirao tabletama i tvrdio da je neka „crna magija i đavo“ ušao u njega, a savjetnik Milorada Dodika i zamjenik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske Marko Šukalo uhapšen zbog kokaina i ekstazija, pokazalo se tačnim pisanje i nagađanje da mnogi u Vladi Republike Srpske i na čelu države koriste kokain i druge narkotike i da je to uzrok ispada, problema, nekontrolisanog devijantnog ponašanja – napisao je Vuaknović na svom blogu.

Kako navodi, očekuje da svi ministri, pomoćnici, savjetnici u Vladi, poslanici, načelnici opština i direktori javnih preduzeća, kao i članovi u Kabinetu predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, počevši od njih dvoje, izvrše testiranje na narkotike i javno objave rezultate.

– Ko bude pozitivan na prisustvo bilo kog narkotika mora da podnese ostavku i povuče se sa svih funkcija – navodi Vukanović i dodaje da onaj ko odbije da se testira i javno objavi rezultate, smatraće da je latentni narkoman, jer ne vidi nijedan drugi razlog za nekog ko je „čist“ i nikada ne uživa u drogama zbog čega bi odbio testiranje.

– Ovo je veliki problem društva, tiče se svih nas i mora se odagnati svaka sumnja sa ljudi koji su na ključnim i odgovornim funkcijama, od kojih zavisi život mnogih jer obavljaju odgovoran posao, rade pod uticajem narkotika, jer zbog toga ispaštaju i posledice imaju svi građani – zaključuje Vukanović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Snijeg stvara probleme vozačima u BiH, evo gdje je situacija najteža

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini – GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila...

Možda vas zanima i ovo