Subota, 21 svibnja, 2022

Vuksanović Stanković: Ne može crkva biti veća od države niti se može negirati genocid u Srebrenici

Nemojte propustiti

Vuksanović Stanković večeras je nakon izglasavanja pada Vlade poslala poruku građanima Crne Gore, čestitavši im “na slobodi”.

U crnogorskom parlamentu večeras je odlukom većine izglasano nepovjerenje Vladi Zdravka Krivokapića.

Višesatna rasprava na sjednici bila je burna, obilježena brojnim verbalnim sukobima među zastupnicima crnogorskog parlamenta.

Odluku o nepovjerenju Vladi podržali su zastupnici Građanskog pokreta URA, Socijaldemokratske partije, Demokratske partije socijalista i manjinske stranke.

Zastupnica Draginja Vuksanović Stanković ranije je za Faktor najavila da bi Vlada Zdravka Krivokapića mogla pasti do 4. februara.

Vuksanović Stanković večeras je nakon izglasavanja pada Vlade poslala poruku građanima Crne Gore, čestitavši im “na slobodi”.

– Ne može se uz gusle i diple u “srpski svet” i u EU! Ne može biti crkva veća od države, a ne mogu ni klerofašisti negirati Crnogorsku naciju i genocid u Srebrenici. Saborci sa Belvedera i Adžića krivine, građani i dijasporo,neka nam je srećna sloboda – poručila je Vuksanović Stanković.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

State Department: Ne razmatramo nove sankcije za političare u BiH

Nakon špekulacija pojedinih medija u našoj zemlji da će u narednom periodu uvesti nove sankcije političarima u BiH, iz...

Možda vas zanima i ovo