Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Vulić poručila Britancima: Nisu nas uništile NATO bombe, neće ni vaše zabrane. Kao nacija ste frigidni, vi ste za žaljenje

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Sanja Vulić je istaknula da za zemlju za koju treba viza i nije neka šteta nemogućnost putovanja u nju

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić poručila je Engleskoj i Sjedinjenim Američkim Državama da “su im jadne njihove sile i moći”, ističući da su sankcije odraz “nemoći i nepoštovanja”.

Imajući u vidu da vi volite samo podobne Srbe, naročito one iz PDP-a čijoj djeci ste stanove osigurali u Londonu, nije ni čudno zašto mrzite, prezirete i ne volite bilo koga i bilo što što srpstvom odiše – naglasila je Vulić u izjavi Srni reagirajući na sankcije koje je Velika Britanija uvela članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović.

Vulić je istaknula da za zemlju za koju treba viza i nije neka šteta nemogućnost putovanja u nju, a stvari u britanskom muzeju koje gledaju druge zemlje kao svoje blago mogu se pogledati i online.

– Vi ste kao nacija frigidni, nemate osjećaj, niti pripadnost, pa ne razumijete što je ljubav bez granica k svom narodu i Republici Srpskoj. Vi ste za žaljenje. Nisu nas uništile NATO bombe, neće ni vaše zabrane. Republika Srpska ljepša, zdravija i moćnija je od svog vašeg bijesa, nemoći i zlobe. Republika Srpska je ljubav, Republika Srpska je vječna! – poručila je Vulić.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Plan s Tegeltijom u New Yorku je propao, Milorad Dodik sada putuje u Brisel

Milorad Dodik u Brisel putuje umjesto predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije, koji je ranije otputovao u New York  Član...

Možda vas zanima i ovo