Srijeda, 18 svibnja, 2022

Vulin: Neće mi biti mjesta ni među živima, ako o meni budu odlučivali stranci

Nemojte propustiti

“Ako o meni budu odlučivali sranci, neće mi biti mesta ni među živima”, rekao je Vulin za Novosti.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da mu “neće biti mesta ni među živima”, a ne samo u novoj vladi Srbije, “ako o njemu budu odlučivali stranci”.

“Ako se meri po rezultatima mog rada u Ministarstvu unutrašnjih poslova ili po glasovima osvojenim u okviru liste na kojoj se nalazi Pokret socijalista, ja bih mogao da budem u novoj vladi. Ako o meni budu odlučivali sranci, neće mi biti mesta ni među živima”, rekao je Vulin za Novosti.

Komentarišući navode da ga Zapad ne želi u novoj vladi, on je još, kako su prenijele Nezavisne novine, istakao da “oni koji se dosledno bore za srpski narod, nikada nisu po volji neprijatelja srpskog sveta”.

“Srbija je slobodna u onoj meri u kojoj je vode ljudi koji ne moraju da su po volji strancima, ali moraju da bezuslovno poštuju volju svog naroda. Vlada koja bi bila sastavljena u skladu sa interesima stranaca ne bi bila vlada čiji ja član želim da budem”, rekao je Vulin.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Potpuno pomraćenje uma Viktora Orbana tokom inaguracije

Orban, čija je partija ubjedljivo pobijedila na parlamentarnim izborima početkom aprila, prethodno je položio zakletvu za četvrti uzastopni mandat...

Možda vas zanima i ovo