Srijeda, 4 listopada, 2023

Vulin: Neće mi biti mjesta ni među živima, ako o meni budu odlučivali stranci

Preporučeno

“Ako o meni budu odlučivali sranci, neće mi biti mesta ni među živima”, rekao je Vulin za Novosti.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da mu “neće biti mesta ni među živima”, a ne samo u novoj vladi Srbije, “ako o njemu budu odlučivali stranci”.

“Ako se meri po rezultatima mog rada u Ministarstvu unutrašnjih poslova ili po glasovima osvojenim u okviru liste na kojoj se nalazi Pokret socijalista, ja bih mogao da budem u novoj vladi. Ako o meni budu odlučivali sranci, neće mi biti mesta ni među živima”, rekao je Vulin za Novosti.

Upravo se čita:  Nove informacije: Milan Radoičić pušten iz pritvora, sud odlučio da se brani sa slobode

Komentarišući navode da ga Zapad ne želi u novoj vladi, on je još, kako su prenijele Nezavisne novine, istakao da “oni koji se dosledno bore za srpski narod, nikada nisu po volji neprijatelja srpskog sveta”.

“Srbija je slobodna u onoj meri u kojoj je vode ljudi koji ne moraju da su po volji strancima, ali moraju da bezuslovno poštuju volju svog naroda. Vlada koja bi bila sastavljena u skladu sa interesima stranaca ne bi bila vlada čiji ja član želim da budem”, rekao je Vulin.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo