Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Vulin pisao Vučiću: Ako u BiH žele nezavisno Kosovo, onda i ja želim nezavisnu Republiku Srpsku

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Vulin u saopštenju pita predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da, kako je ukazao “sačuva celovitu BiH koja ne želi celovitu Srbiju”.

Ministar odbrane Srbije Aleksandr Vulin ocijenio je danas da su bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i bošnjačkim glasovima izabrani član hrvatskog naroda Željko Komšić glasanjem za prijedlog da BiH prizna lažnu državu Kosovo pokazali da žele da Srbija bude raskomadana, te zapitao predsjednika Srbije dokle će Beograd morati da čuva cjelovitu BiH.

– Ako su u BiH za nezavisno Kosovo, ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku, rekao je Vulin, komentarišući odluku Komšića i Džaferovića da na vanrednoj sjednici Predsjedništva BiH glasaju za prijedlog o priznanju Kosova od strane BiH.

On je ocijenio da su Džaferović i Komšić pokazali koliko ih ne zanima šta misle i osjećaju Srbi u BiH, ali i da žele da Srbija bude raskomadana, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Vulin u saopštenju pita predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da, kako je ukazao “sačuva celovitu BiH koja ne želi celovitu Srbiju”.

– Predsjedniče, ako ne poštuju cjelovitu Srbiju i ne žele Republiku Srpsku, dokle ćemo mi morati da čuvamo cjelovitu BiH? Predsjedniče, oprostili ste im što su pokušali da Vas ubiju u Srebrenici, nemojte im oprostiti što pokušavaju da ubiju i Srbiju, rekao je Vulin, javlja Srna.

Više s weba

Izdvajamo

Drastično skočila cijena peleta: Nekad je bio 300 KM po toni, a evo koliko je poskupio od ponedjeljka

Nesrazmjer između potražnje i dostupnosti peleta doveo je do toga da ga u prethodnom periodu nije bilo dovoljno za...

Možda vas zanima i ovo