Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Wizz Air otkazuje letove za kupljene karte: Evo u kom periodu će Aerodrom Banjaluka biti zatvoren

Nemojte propustiti

Mediji su već objavili da će od 15. januara najvjerovatnije biti zatvoren jedini međunarodni aerodrom u Republici Srpskoj zbog planirane rekonstrukcije piste.

Kompanija Wizz Air me obavijestila da su primorani otkazati let sa banjalučkog aerodoroma iako sam kupio kartu, tvrdi za Srpskainfo jedan naš čitalac.

Kao dokaz je poslao i poruku koju je dobio od ove niskobudžetne avio-kompanije.

– Aerodrom Banjaluka nas je obavijestio da će biti zatvoren od 16. januara do 28. februara zbog radova na održavanju piste. Zbog toga moramo privremeno obustaviti usluge u ovom periodu – navela je ova kompanija kao razlog otkazivanja leta iz Banjaluke.

– Želim da kažem da direktor “laže” i da je Wizz Air počeo da otkazuje letove od 16. januara do 28. februara – kaže naš čitalac čiji je let otkazan.

Srpskainfo je objavila da će od 15. januara najvjerovatnije biti zatvoren jedini međunarodni aerodrom u Republici Srpskoj zbog planirane rekonstrukcije piste. Međutim, direktor Milan Račin nije htio da priča o detaljima, tvrdeći da još nije poznato da li će aerodrom biti zatvoren.

Sudeći po obavještenju koje putnici dobijaju od avio-kompanija, nejasano je zbog čega Aeordrom Banjaluka ne obavještava javnost o privremenoj obustavi rada.

Više s weba

Izdvajamo

Drastično skočila cijena peleta: Nekad je bio 300 KM po toni, a evo koliko je poskupio od ponedjeljka

Nesrazmjer između potražnje i dostupnosti peleta doveo je do toga da ga u prethodnom periodu nije bilo dovoljno za...

Možda vas zanima i ovo