Petak, 27 siječnja, 2023

Wizz Air uvodi novu liniju iz Sarajeva za Njemačku: “Došlo je vrijeme”

Nemojte propustiti

Putnici iz Sarajeva uz pristupačne cijene Wizz Aira sada mogu putovati na 21 destinaciju u 11 zemalja Evrope i Bliskog istoka.

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air uvodi novu liniju od Sarajeva do Saarbrückena u Njemačkoj. Letovi na ovoj ruti počet će 14. juna, dva puta sedmično, utorkom i subotom. Karte se mogu kupiti od danas na wizzair.com ili pomoću Wizz Air mobilne aplikacije. Cijene se kreću već od 19,99 EUR / 38,99 KM.

Dodavanjem nove linije Wizz Aira iz sarajevske baze, putnici mogu planirati nova putovanja i porodične odmore. Sa svojom živom kulturnom scenom i baroknom arhitekturom, Saarbrücken spaja francuski ambijent sa njemačkom ljepotom življenja. Uzbudljiva duga historija ovog grada na rijeci Saar odražava njegov položaj između tri zemlje, a krasi ga opuštena atmosfera, slikovite uske uličice i brojne atrakcije.

Putnici iz Sarajeva uz pristupačne cijene Wizz Aira sada mogu putovati na 21 destinaciju u 11 zemalja Evrope i Bliskog istoka.

Zsuzsa Trubek, menadžerica korporativnih komunikacija Wizz Aira, je izjavila: “Došlo je vrijeme da uvedemo novu liniju iz naše baze u Sarajevu. Osluškujući želje i potrebe naših putnika, odlučili smo uspostaviti vezu sa gradom Saarbrückenom, idealnim za vikend odmor ili posjetu rodbini i prijateljima koje vam Wizz Air čini bližim. Vjerujemo da će ova ruta otvoriti put i njemačkim turistima da posjete slikovitu prijestolnicu Bosne i Hercegovine i njene ljubazne ljude srdačnog gostoprimstva.”

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo